Interiørkurs update: Se forvandlingen av denne stuen

Denne våren har jeg nesten kost meg i hjel (og litt jobbet meg i hjel) med å lede to grupper med entusiastiske interiør-NINJAER gjennom mitt 5-ukers nettkurs, Bli proff hjemmestylist.

EDIT SEPTEMBER 2019: KURSTILBUDET LIGGER FOR TIDEN PÅ IS.

De fleste deltagerne kom til kurset med et konkret interiørprosjekt de ville ha orden på. Noen hadde mange prosjekter. Andre ville bare kose seg med å kikke på de andres prosjekter inntil videre. Og slik skal det være.

Alle er velkommen, og vi bruker den tiden det tar å komme i havn med prosjektene.

Noen har gjort store endringer allerede, andre ikke fullt så store. Noen trenger tid til å venne seg til en helt ny fargepalett for hjemmet. Andre tror de ikke har fått det til, fordi de ikke har endret noe konkret i hjemmet sitt, og gruer seg litt for å sette i gang. (I’ve got your back!)

Men jeg tør påstå at alle har lært noe. Du blir klokere av å gå på kurs, selv om ikke tiden strekker til for å sette alt ut i praksis umiddelbart.

Jeg har lyst til å vise frem en stue som nærmer seg flunkende ferdig, fra fantastiske Liv Trude Voll. Hun er påfallende opptatt av gode sittemøbler. Påfallende, sier jeg, for jeg kan ikke skjønne at hun har tid til å faktisk sitte i dem, denne dama er det fart på!

Slik så TV-kroken hennes ut ved kursstart:

Liv Trude Volls hjem før interiørkurs. Foto: Liv Trude Voll.
Liv Trude Volls hjem før interiørkurs. Foto: Liv Trude Voll.

Liv Trude hadde blinket seg ut en ny sofa, som vi diskuterte hvilket stoff og hvilke bein som ville gjøre seg best på. Så var det dette med planløsningen, var møblene plassert rett? Hvordan står de i forhold til hverandre? Og hvor mange sittemøbler bør det være i et rom på denne størrelsen?

Hvordan faller lyset, hvilke lamper passet best her, og kanskje burde noen av hjemmets grønne planter få komme inn også her? Hvordan få inn mer av Liv Trudes varme personlighet i TV-kroken?

De skjønne, norske Art Deco-stolene ble omplassert, sofaen skiftet ut og et teppe kom til. Stuebordet ble også skiftet ut og fargepaletten strammet opp.

Slik ser Liv Trudes TV-krok ut nå:

Liv Trude Volls hjem etter interiørkurs. Foto: Liv Trude Voll.
Liv Trude Volls hjem etter interiørkurs. Foto: Liv Trude Voll.

Jeg ser frem til å vise frem flere prosjekter fra mine dyktige interiør-NINJAER etter hvert som tiden går.

Og du, høstens interiørkurs er under utvikling. Du kan melde deg på gratiskurs, og komme på mailinglisten som gir deg en bedre pris på høstens interiørkurs ved å klikke HER.

Med det ønsker jeg deg en riktig god sommer!

Beste hilsen Maria

Nordic by Maag på oppdrag for Fretex Magasin. Foto: Jon Tore Modell.
Nordic by Maag på oppdrag for Fretex Magasin. Foto: Jon Tore Modell.