Endring i online-kurstilbud

EDIT per august 2019: Jeg kjører for øyeblikket ikke onlinekurs. Linkene til kurs i denne posten vil derfor ikke virke. 

Har du et rom du bare ikke får skikk på? Vet du ikke hva du vil med det, eller hvordan du får gjennomført det? Bli med meg på dette online-kurset, så får vi orden på det sammen.

Det beste av alt? Du tar det hvor og når det passer for deg, så lenge du har tilgang til internett og en skjerm.

Hvis paddeflat på sofaen iført kosebukse er den beste stillingen for deg, så funker det som en drøm. Her stresser vi ikke, men vi skaper finfine hjem!

Klikk på denne linken for å melde deg på til VIP-pris (så langt plassene rekker) kr 3150 (ordinær fullpris kr 5150).

KURSPROGRAM:

UKE 1 – BYGGEKLOSSENE:
Jeg introduserer deg til portalen og guider deg rundt, slik at du vet hvor du finner alt jeg legger ut. Så kickstarter vi kurset med å se nærmere på grunnsteinene og snarveiene du behøver for å skape et realistisk og gjennomførbart konsept for ditt interiørprosjekt.

UKE 2 – KONSEPTET:
Her skal vi øve opp kreativiteten din, slik at du oppdager hva som skal til for at hjemmet ditt yter det du ønsker deg aller mest. Du vil lære smarte triks og grep som gjør at du enklere og raskere klarer å skape interiør med wow-faktor.

UKE 3 – PALETTEN:
I denne modulen skal vi se nærmere på fargenes makt, slik at du blir en mester på å forstå fargekoder – og hvordan du får dem til å passe sammen. Du får hjelpemidler som hurtig hjelper deg å velge ut hvilke fargekombinasjoner som er de rette for deg å leke med.

UKE 4 – BELYSNING:
Her får du vite hvordan du skaper stemning med riktig belysning for riktig rom. Vi skal i tillegg se på hvordan du får nok oppbevaring, hva slags møbler du bør velge dersom du behøver å bytte ut noe av det du har – og hva du bør styre unna.

UKE 5 – SKAPE HELHET:  
I siste modul avslører jeg en formel som gjør det å mikse mønstre og teksturer til en morsom lek. Du får vite hvordan du binder ulike stiler sammen, og hever uttrykket med enkle grep som setter prikken over i-en. Du får også vite hva som er stylistens skrekk – tabber som får stylistene til å rive seg i håret!

KURSMÅL:

At du ved hjelp av raske, godt planlagte video-leksjoner og interaktive oppgaver tar del i en hyggelig opplevelse som gir deg ny interiørkunnskap. I tillegg får du hjelp og støtte til å skape en klar plan for ditt interiørprosjekt.

Du blir også medlem av en inkluderende interiørklubb der du får motivasjon til å skape et hjem du blir enda mer glad i. Og noen å diskutere ideer med på veien dit.

Planleggingen av prosjekter hjemme vil gå så veldig mye raskere og lettere når du har opparbeidet deg evnen til å definere din stil. Og til å sette fingeren på nøyaktig hva du ønsker deg og behøver for at hjemmet ditt skal yte maksimalt for deg.

Klikk på denne linken for å melde deg på til VIP-pris (så langt plassene rekker) kr 3150 (ordinær fullpris kr 5150).

Bli en Interiør-Ninja, du også! Jeg hjelper deg! (Foto: Shutterstock)