Bli med på online interiørkurs med fokus på gjenbruk

Se, her er jeg, “live” på interiørdelen av Europas største loppemarked, Marché aux puces de Saint-Ouen i Paris. Å fråtse i vintage-skatter fra en rekke tidsepoker er noe av det morsomste jeg vet. Jeg heier absolutt på gjenbruk og en kreativ atmosfære. Så mens jeg var der, laget jeg denne lille promofilmen for online-interiørkurset mitt!

For nå er det bare kort tid igjen til vårens andre kursrunde av online interiørkurset, Bli proff hjemmestylist. Og gjenbruk er tema også der.

Dette kurset kan sees på som påbyggingskurset til gratiskurset som over 1100 interiør-entusiaster var i gang med før påske. Med fem uker å breie oss over, rekker vi mye mer enn på gratiskurset, men prinsippet er det samme:

Gi meg 15 minutter fem dager i uken – og ta fri i helgen, så øker du interiørkunnskapen din betraktelig.

Dette kurset presenteres i korte videoleksjoner. Så får du påfølgende oppgaver som hjelper deg å få det beste ut av hjemmet ditt, uten å nødvendigvis kjøpe så mye nytt.

Vi snakker oss frem til gode løsninger rundt ditt prosjekt sammen – og du sitter igjen med masse nyttig kunnskap og et hjem du trives enda bedre i.

Kurset er bygget opp slik at det skal gi deg energi, heller enn å sluke hverdagen. Derfor kan du ta det på egen tid, fra egen sofakrok – eller hvor du vil i verden, så lenge du har en skjerm å se det på – og tilgang på internett.

Du får feedback og tett oppfølging fra meg (hvis du ønsker det – det er også lov å jobbe i fred og ro) i kursets lukkede Facebook-gruppe, der du også møter andre interiørfrelste som synes det er like stas å få orden på hjemmet sitt som det du gjør.

Har du et rom som trenger førstehjelp? Sjekk ut fullt kursprogram og introduksjonstilbud på pris ved å klikke her. EDIT SEPTEMBER 2019: KURSTILBUDET LIGGER FOR TIDEN PÅ IS.

Send meg en mail om dere er en samlet gjeng som ønsker å ta kurset sammen som et gruppetilbud – egen pris for private grupper avhengig av størrelse.

Sees vi, eller?

Beste hilsen,

Maria Aarli-Grøndalen

Kursleder

Bli en bedre INTERIØR-NINJA med Nordic by Maag! Meld deg på her.
Bli en bedre INTERIØR-NINJA med Nordic by Maag!